Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСлободнюк, Р. Є.uk
dc.contributor.authorПрасол, Д. Ю.uk
dc.date.accessioned2014-03-13T11:48:53Z-
dc.date.available2014-03-13T11:48:53Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСлободнюк Р. Є. Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 26 (999). – С. 145-150.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4740en
dc.description.abstractРозглянуто перспективи розробки нової десертної продукції на основі оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю. Обґрунтовано використання кукурудзяного крохмалю та молочної сировини як основних рецептурних компонентів. Наведено блок-схему технологічного процесу виробництва десертної продукції на основі оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю. Обґрунтовано основні переваги нової продукціїuk
dc.description.abstractPerspectives of elaboration of new dessert products on the basis of gelatinized mechanically destroyed starch have been examined using corn starch and milk raw as the main recipe components has been motivated. Block - sheme of technological process of dessert products' manufacturing on the basis of mechanically destroyed starch is presented. Main advantages of new product have been examineden
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectзгущувачіuk
dc.subjectдраглеутворенняuk
dc.subjectретроградаціяuk
dc.subjectоклейстеризаціяuk
dc.subjectпастеризаціяuk
dc.subjectароматизаториuk
dc.subjectdessert productsen
dc.subjectstarchen
dc.subjectstiffenersen
dc.subjectgellingsen
dc.titleМоделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізуuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 26

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_26_Slobodniuk_Modeliuvannia tekhnolohii.pdf216,82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.