Використання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
ринок, солодощі, біологічна цінність, амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, рецептура, технологічний інгредієнт
Бібліографічний опис
Використання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробів / Л. В. Кричковська [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 263.