Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47838
Title: Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств у готельному бізнесі
Authors: Михайлова, О. П.
Брінь, Павло Володимирович
Keywords: ринкова конкуренція; готельні послуги; елементи олігополії; диференційовані послуги
Issue Date: 2013
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Михайлова О. П. Методи оцінки конкурентоспроможності підприємств у готельному бізнесі / О. П. Михайлова, П. В. Брінь // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2013) : наук. вид. : тези доп. 21-ї міжнар. наук.-практ. конф., [29-31 травня 2013 р.] : у 4 ч. Ч. 4 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 137.
ORCID: orcid.org/0000-0001-7374-3727
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47838
Appears in Collections:Кафедра "Менеджмент та оподаткування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2013_Mykhailova_Hotelnyi_biznes.pdf310,87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.