Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі"

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Програму складено для студентів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181"Харчові технології" спеціалізації 181- 02 "Технології продуктів бродіння і виноробства" заочної форми навчання. Дисципліна "Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі" складається з чотирьох частин: "Технологія солоду і пива", "Технологія безалкогольних напоїв і фасованих питних та мінеральних вод", "Технологія етилового спирту та лікерогорільчаних виробів", "Технологія вина та коньяку". Матеріал курсу базується на матеріалі дисциплін циклу гуманітарних і соціально-економічних дисциплін: "Історія науки і техніки", "Іноземна мова", та дисциплін природничо-наукового циклу, а саме: "Фізика", "Органічна хімія", "Аналітична хімія", "Біохімія", "Технічна мікробіологія", "Неорганічні хімія", "Фізична і колоїдна хімія", "Основи екології". Для якісного засвоєння матеріалу курсу студенти мають добре володіти знаннями з дисциплін професійної та практичної підготовки: "Теплотехніка", "Основи фізіології та гігієни харчування", "Електротехніка", "Харчові технології", "Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю", "Основи наукових-досліджень і технічної творчості", "Основи промислового будівництва та санітарної техніки", "Технологічне обладнання галузі". Ця програма складена відповідно до сучасного рівня розвитку технології бродильних виробництв. Після вивчення дисципліни відбувається дипломне проектування.

Опис

Ключові слова

виробництво хлібного квасу, виробництво етилового спирту, культивування дріжджів, лікеро-горілчані напої, технологія бродіння пива

Бібліографічний опис

Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалавр.) рівня за спец.181 "Харчові технології" спец. 181- 02 "Технології продуктів бродіння і виноробства" заоч. форми навчання / уклад.: О. П. Чумак, Т. О. Березка, Т. В. Арутюнян ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 77 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48178.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced