Вибір олійної основи для низькокалорійних соусів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Кричковська Л. Вибір олійної основи для низькокалорійних соусів / Л. Кричковська, В. Ананьєв, А. Бєлінська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програми та матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 146-147.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в