Вибір олійної основи для низькокалорійних соусів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кричковська Л. Вибір олійної основи для низькокалорійних соусів / Л. Кричковська, В. Ананьєв, А. Бєлінська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програми та матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 146-147.