Показники якості низькокалорійного соусу з концентратом виноградних вичавок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

сухий концентрат винограду, поліфеноли, біологічно активні речовини, антиоксиданти

Бібліографічний опис

Анан'єва В. Показники якості низькокалорійного соусу з концентратом виноградних вичавок / В. Ананьева, Л. Кричковька, В. Якушко // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : bk. of abstr. 82-nd Intern. sci. conf. of young scientist and students, April 13-14, 2016 = Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Kyiv : NUFT, 2016. – Part 1. – P. 340.