Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини містить борошно, воду, порошок овочевий і стабілізатор. Додатково містить клітковину "Vitacel" у такому співвідношенні компонентів, %: борошно (78,5-81,5 % мас.), вода (16,99-14,47 мас.), як порошок овочевий використовується жом томатів (1,0-3,5 мас.), як стабілізатор - сіль аскорбінової кислоти (0,01-0,03 % мас.), "Vitacel" (1,5-2,5 % мас.).

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, харчова промисловість, макаронні вироби, клітковина "Vitacel", борошно, вода, жом томатів

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 133388 Україна, МПК A23L 7/109 (2016.01) A23L 7/113 (2016.01). Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини / Анан'єва В. В., Жирнова С. В., Овсяннікова Т. О. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2018 08302 ; заявл. 27.07.2018 ; опубл. 10.04.2019, Бюл. № 7. – 5 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced