Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Анотація
Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини містить борошно, воду, порошок овочевий і стабілізатор. Додатково містить клітковину "Vitacel" у такому співвідношенні компонентів, %: борошно (78,5-81,5 % мас.), вода (16,99-14,47 мас.), як порошок овочевий використовується жом томатів (1,0-3,5 мас.), як стабілізатор - сіль аскорбінової кислоти (0,01-0,03 % мас.), "Vitacel" (1,5-2,5 % мас.).
Опис
Ключові слова
патент, корисна модель, харчова промисловість, макаронні вироби, клітковина "Vitacel", борошно, вода, жом томатів
Бібліографічний опис
Пат. на корисну модель 133388 Україна, МПК A23L 7/109 (2016.01) A23L 7/113 (2016.01). Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини / Анан'єва В. В., Жирнова С. В., Овсяннікова Т. О. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2018 08302 ; заявл. 27.07.2018 ; опубл. 10.04.2019, Бюл. № 7. – 5 с.