Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Структура та функціонування мікропроцесорів"

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Метою самостійної роботи студентів є поглиблення та систематизація набутих знань, формування навичок та умінь, забезпечення засвоєння в повному обсязі навчальної програми. Під час виконання самостійної роботи студенти вивчають матеріали окремих тем шляхом опрацювання літератури та виконання індивідуальних завдань. Метою викладання дисципліни «Структура та функціонування мікропроцесорів» є ознайомлення з принципами побудови мікропроцесорів (МП) та мікропроцесорних систем (МПС); вивчення структур та режимів функціонування мікропроцесорних засобів (МП та пристроїв з їх оточення – контролера прямого доступу до пам’яті, контролера переривання, системного таймера, годинника реального часу); вивчення основних режимів роботи МП; вивчення основних вузлів МП (блоку інтерфейсу, кеш-пам’яті, пристрою вибірки та дешифрування); вивчення сигналів системної шини МП та режимів передачі даних по системній шині; набуття практичній навичок побудови МПС та організації роботи МП в заданому режимі.

Опис

Ключові слова

перші мікропроцесори, багатоядерні процесори, електронні презентації, лабораторні роботи, практичні завдання

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Структура та функціонування мікропроцесорів" : для студентів ден. та заоч. форм навчання за спец. "Комп'ютерна інженерія" / уклад.: А. О. Подорожняк, Г. В. Гейко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 20 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced