Пектин з відходів сокових виробництв як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт"

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Даниленко В. В. Пектин з відходів сокових виробництв як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення / В. В. Даниленко, Т. О. Овсяннікова, С. В. Жирнова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 6-й Междунар. науч.-практ. конф., 1-2 ноября 2018 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2018. – С. 90-91.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в