Пектин з відходів сокових виробництв як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, біологічно-активні речовини, оздоровлення нації, яблучні вичавки

Бібліографічний опис

Даниленко В. В. Пектин з відходів сокових виробництв як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення / В. В. Даниленко, Т. О. Овсяннікова, С. В. Жирнова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 6-й Междунар. науч.-практ. конф., 1-2 ноября 2018 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2018. – С. 90-91.