Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Архітектура та проектування програмного забезпечення. Частина 2"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У сучасних умовах підвищення ефективності роботи підприємства завжди пов’язане з аналізом його діяльності. Наслідком такого аналізу може стати реорганізація діяльності підприємства. Одним з інструментів такої реорганізації може бути впровадження інформаційних систем, що забезпечують комплексне рішення задач менеджменту при керуванні підприємством. Проведення подібних заходів, як правило, пов’язане із серйозним ризиком. Можна навести багато прикладів, коли проекти по впровадженню готових або розроблених під замовлення інформаційних систем закінчувалися невдачею. Між тим існуючі та випробувані протягом багатьох лет методики та інструментальні засоби дозволяють мінімізувати ризики і вирішувати ключові питання, що виникають на різних етапах реорганізації бізнес-процесів підприємства, у тому числі реорганізації, що супроводжується впровадженням інформаційних систем. Методичні вказівки з виконання курсової роботи з курсу «Архітектура та проектування програмного забезпечення» призначені для студентів, що навчаються за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення». Виконання курсової роботи повинно забезпечити закріплення теоретичних знань і практичних навичок, отриманих при вивченні лекційної та практичної частин дисципліни. В методичних вказівках розглянуті основні питання, пов’язані з виконанням курсової роботи, оформленням записки з курсової роботи, захистом курсової роботи.

Опис

Ключові слова

прикладне програмне забезпечення, інформаційні технології, інструментальні засоби, бізнес-процеси, технічна інфраструктура

Бібліографічний опис

Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Архітектура та проектування програмного забезпечення. Ч. 2" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / уклад.: Д. Л. Орловський, А. М. Копп, О. Ю. Чередніченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 83 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48508.