Перспективи використання ферменту папаїн

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

ферментні натуральні препарати, цистеїнвмісна протеаза, препарат, м'ясопереробна промисловість, товар, продукт, рослинний фермент

Бібліографічний опис

Варанкіна О. О. Перспективи використання ферменту папаїн / О. О. Варанкіна, В. Є. Кузьміних // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 248.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced