Інноваційна діяльність у міжнародній економіці

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Даний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, що набувають знань за напрямом "Професійна освіта", а також може бути рекомендований для майбутніх фахівців, які навчаються за економічними та технічними спеціальностями, вимоги до яких передбачають розуміння основ економіки та організації інноваційних процесів на підприємстві, комплексності наукових досліджень, вміння запроваджувати отримані результати у конкретні технічні розробки тощо. Крім того, посібник сприятиме упорядкуванню та поглибленню знань у галузі інноваційної діяльності керівників підприємств, слухачів бізнес-шкіл, спеціалістів, які займаються проблемами вивчення, організації та здійснення інноваційного процесу на підприємстві.

Опис

Ключові слова

управління інноваційними проектами, соціальні інновації, сіткове моделювання, державна інноваційна політика, корпоративна соціальна відповідальність

Бібліографічний опис

Інноваційна діяльність у міжнародній економіці [Електронний ресурс] : навч. посібник / уклад. І. О. Новік ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 315 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48931.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced