Підвищення конкурентноспроможності кондитерських підприємств Харківської області через застосування методу бенчмаркінгу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

підприємці-виробники, оцінка стратегій, суперництво, бізнес-мережі

Бібліографічний опис

Корженко М. О. Підвищення конкурентноспроможності кондитерських підприємств Харківської області через застосування методу бенчмаркінгу / М. О. Корженко, І. А. Чекмасова // X Міжнародна науково-практична студентська конференція магістрантів : матеріали конф., 05-08 квітня 2016 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 205.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в