Підвищення конкурентноспроможності кондитерських підприємств Харківської області через застосування методу бенчмаркінгу
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
підприємці-виробники, оцінка стратегій, суперництво, бізнес-мережі
Бібліографічний опис
Корженко М. О. Підвищення конкурентноспроможності кондитерських підприємств Харківської області через застосування методу бенчмаркінгу / М. О. Корженко, І. А. Чекмасова // X Міжнародна науково-практична студентська конференція магістрантів : матеріали конф., 05-08 квітня 2016 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 205.
