Методичні вказівки до самостійної роботи за темою "Частотні характеристики лінійних електричних кіл"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Видавничий центр НТУ "ХПІ"

Анотація

Частотні характеристики входять невід'ємною частиною до частотного методу аналізу процесів в електричних колах, який широко використовується для розрахунків гармонійних спектрів сигналів та проходження сигналів через електричні кола. У зв'язку з цим студентам необхідно не тільки досконало засвоїти методику отримання частотних характеристик, а також твердо знати особливості і характеристики типових ланок, що розглянуті в цій роботі.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, самостійна робота, Комплексна передавальна функція, матриці чотириполюсників, двополюсник, амплітудно-частотна характеристика, фазочастотна характеристика, ідеальні підсилюючі ланки, інерційна ланка, коливальна ланка

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи за темою "Частотні характеристики лінійних електричних кіл" : з дисциплін "Теорія електричних кіл та сигналів", "Теорія електричних кіл", "Теорія електромагнітних кіл", "Основи електротехніки та електроніки" : для студентів спец. 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології", 171 "Електроніка", 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка", 123 "Комп'ютерна інженерія" / уклад.: М. М. Резинкіна [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 48 с.