Методичні вказівки до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Облік у бюджетних установах"

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ФОП Томенко Ю. І.

Анотація

Метою викладання дисципліни "Облік у бюджетних установах" є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок з обліку в бюджетних організаціях. Завданнями дисципліни є: вивчення теоретичних засад обліку в бюджетних організаціях; засвоєння методики реєстрації облікової інформації на різних стадіях та за різними напрямками обліку. Методичні вказівки включають тематику самостійної роботи студентів усіх форм навчання практичні завдання для самостійної роботи студентів, тестові запитання та рекомендовану літературу для вивчення курсу. Самостійна робота є найскладнішою частиною навчального процесу, тому для надання дієвої допомоги в плануванні та її організації укладені ці методичні вказівки.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, самостійна робота, доходи, видатки, фінансово-розрахункові операції, оплата праці, страхування, необоротні активи

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Облік у бюджетних установах" : для студентів спец. 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання / уклад. Н. В. Артеменко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – 29 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced