Спосіб перетворення змінної напруги в змінну напругу підвищеної частоти з ослабленням високочастотних гармонік споживаного струму

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ДП "Український інститут промислової власності"

Анотація

Спосіб перетворення змінної напруги мережі в підвищену частоту з ослабленням високочастотних гармонік споживаного струму, при якому виділяють напівхвилі контрольованих значень вхідного струму і вхідної напруги перетворювача. Як нормуючі значення визначають амплітуди однополярних напівхвиль, визначають інтервал затримки нормованого вхідного струму відносно нормованої вхідної напруги, а коливальна індуктивно-ємнісна ланка, що формує коригуючу напругу, має змінні параметри на час заряду та розряду в інтервалі затримки. З корегуючої напруги формують трансформовані струми в колі з мережею та в колі з навантаженням.

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, силові трансформатори, електроживлення, індукційні термічні установки, високочастотні коливання

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 86511 Україна, МПК H02M 5/02 (2006.01) H02J 3/18 (2006.01). Спосіб перетворення змінної напруги в змінну напругу підвищеної частоти з ослабленням високочастотних гармонік споживаного струму / Сокол Є. І., Тимченко М. О., Кривошеєв С. Ю., Вержановська М. Р., Конопльов І. А. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № a 2013 08885 ; заявл. 15.07.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. – 6 с. : іл.