Стратегічне управління як основа формування концепції контролінгу
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Видавничий дім "Гельветика"
Анотація
Статтю присвячено контролінгу як складовій частині управління підприємством. Визначено місце контролінгу в системі управління підприємством як підсистеми. Окреслено завдання та сфери застосування контролінгу. Розкрито сутність завдань стратегічного контролінгу. Обґрунтовано необхідність упровадження контролінгу на підприємствах України.
The article is devoted to controlling as an integral part of enterprise management. The place of controlling in the enterprise management system as a subsystem is determined. The tasks and areas of application of controlling are outlined. The essence of the tasks of strategic control is revealed. The necessity of introduction of controlling in enterprises of Ukraine is substantiated.
The article is devoted to controlling as an integral part of enterprise management. The place of controlling in the enterprise management system as a subsystem is determined. The tasks and areas of application of controlling are outlined. The essence of the tasks of strategic control is revealed. The necessity of introduction of controlling in enterprises of Ukraine is substantiated.
Опис
Ключові слова
стратегія, підприємство, цілі, стратегічний контролінг, controlling, management, strategy, concept, goals of the enterprise, interconnection of the system
Бібліографічний опис
Другова О. С. Стратегічне управління як основа формування концепції контролінгу / О. С. Другова, М. М. Шевченко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Міжнародні економічні відносини та світове господарство : зб. наук. пр. / гол. ред. М. М. Палінчак ; Ужгород. нац. ун-т. – Ужгород : Гельветика, 2018. – Вип. 20, ч. 1. – С. 146-150.