Розробка еврестичного аналізатора для визначення впливу параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі на якість готової продукції
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
система fuzzy-logic, система з нечіткою логікою, температура, тиск, кислотність, розподіл Гауса
Бібліографічний опис
Вовк Л. О. Розробка еврестичного аналізатора для визначення впливу параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі на якість готової продукції / Л. О. Вовк, І. В. Григоренко, С. М. Гриоренко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 14.