Розробка еврестичного аналізатора для визначення впливу параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі на якість готової продукції

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

система fuzzy-logic, система з нечіткою логікою, температура, тиск, кислотність, розподіл Гауса

Бібліографічний опис

Вовк Л. О. Розробка еврестичного аналізатора для визначення впливу параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі на якість готової продукції / Л. О. Вовк, І. В. Григоренко, С. М. Гриоренко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 14.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced