Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Програмування"

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Форт

Анотація

Розрахункове завдання (РЗ) – це самостійна робота студента, що виконується під керівництвом викладача, вона передбачає розв’язання конкретного практичного навчального завдання з використанням відомого, а також(або) самостійно вивченого теоретичного матеріалу. За час виконання роботи студент має показати набутий рівень знань з однієї або декількох дисциплін, вміння працювати з науково-технічною літературою, самостійно вирішувати поставлене індивідуальне завдання, забезпечуючи ефективність його реалізації, розробляти відповідні документи. Розрахункове завдання з дисципліни "Програмування" є обов’язковим видом самостійної роботи студента, що передбачене навчальним планом для бакалаврів, які навчаються за спеціальністю "Комп'ютерна інженерія". Для майбутніх програмістів розрахункове завдання – це один з видів тренінгу, тематика якого повинна відповідати сучасному стану та перспективам розвитку комп’ютерних технологій. Саме тому керівник має вирішувати такі питання: які об’єкти запропонувати студенту для тренінгу, використання яких засобів вимагати при вирішенні поставлених завдань; також він повинен закласти типові вимоги до виконання інших самостійних робіт.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, програмні документи, шифри документів, нумерація сторінок, написання формул, оформлення ілюстрацій, побудова таблиць

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Програмування" : для студентів першого курсу всіх форм навчання спец. "Комп'ютерна інженерія" та "Кібербезпека" / уклад.: В. В. Давидов, В. Д. Далека, Г. І. Молчанов ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Форт, 2018. – 30 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced