Методичні вказівки до лабораторних робіт 1, 2, 3 "Робота з системним та прикладним програмним забезпеченням» з дисципліни "Інформаційні технології та програмування в ДВЗ"

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасна техніка постійно удосконалюється та дозволяє виконувати дедалі більш широкий спектр завдань. Вже неможливо уявити галузь, де не використовується обчислювальна техніка – вона є основою майбутнього (і великою часткою сучасного) суспільства. Тому сучасний спеціаліст у будь-якій галузі повинен мати знання та навички роботи з обчислювальною технікою. Наведений комплекс лабораторних робіт дозволяє отримати практичні навички роботи з системним та базовим прикладним програмним забезпеченням. Ці навички є базовими і дозволяють засвоювати подальший матеріал дисципліни та пов’язаних з нею курсів.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, операційні системи, офісні пакети, текстові редактори, презентації, мережа "Internet"

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до лабораторних робіт 1, 2, 3 "Робота з системним та прикладним програмним забезпеченням" з дисципліни "Інформаційні технології та програмування в ДВЗ" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / уклад.: В. О. Пильов, О. Ю. Ліньков, С. С. Кравченко. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 34 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/49738.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced