Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4983
Title: Розроблення рекомендацій до прийняття проектних рішень на основі методології структурування функції якості
Authors: Шпильовий, В. Д.
Михальченко, О. А.
Овсянкін, А. М.
Казарінов, Ю. І.
Keywords: розгортання; проектна діяльність; прийняття рішень; груповий вибір; методи оцінювання; quality function; project activities; decision making; group decision making; assessment methods
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Розроблення рекомендацій до прийняття проектних рішень на основі методології структурування функції якості / В. Д. Шпильовий, О. А. Михальченко, А. М. Овсянкін, Ю. І. Казарінов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Стратегічне управління, управління портфелями, програмами та проектами. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 2 (1045). – С. 127-135.
Abstract: Проведено аналіз існуючого досвіду використання методології розгортання функції якості. Розглянуто особливості реалізації методології в проектної діяльності та сформульовано задачі розгортання за окремими етапами. Визначено основні методи та інструменти для кількісного оцінювання результатів розгортання функції якості та прийняття рішень щодо проекту.
Analysis for the existing experience of using quality function deployment methodology was performed in the article. The features of the methodology implementation in project activities are considered and the deployment tasks in its separate stages are formulated also. The basic methods and tools for quantitative assessment of quality function deployment results and decision-making for the project are defined
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4983
Appears in Collections:Вісник № 02

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_2_Shpylovyi_Rozroblennia.pdf440,35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.