Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5006
Название: Методика оцінки та покрашення фінансового стану банку
Авторы: Лернер, Юрій Ілліч
Малярова, В. Є.
Ключевые слова: аналіз; удосконалення; фінансовий стан; рішення; метод покращення; analysis; improvement; financial condition; decision; method improvement
Дата публикации: 2013
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Лернер Ю. І. Методика оцінки та покрашення фінансового стану банку / Ю. І. Лернер, В. Є. Малярова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 7. – С. 86-92.
Краткий осмотр (реферат): У даній роботі пропонується методика поліпшення фінансового стану підприємства на основі ефективного та оптимального прийняття рішень. Базовим підприємством було вибрано банк «Автокразбанк». Був проведений аналіз фінансового стану та оцінка фінансової стійкості досліджуваного об’єкту. Як результат було виявлено основні проблемі діяльності банку та ряд економічних інструментів для виводу підприємства з кризи
This paper proposes a methods to improve the financial condition of the company through effective and optimal decision making. The base now been selected is bank «Avtokrazbank.» Was performed financial analysis and assessment of financial stability study object. As a result, it was found the main problem of the banking and a number of economic instruments for the output of enterprise crisis
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5006
Располагается в коллекциях:Вісник № 07
Кафедра "Облік і фінанси"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2013_7_Lerner_Metodyka.pdf503,52 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.