Види розподілу праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

обслуговування споживачів, персонал, технологічний розподіл праці, кваліфікація

Бібліографічний опис

Фальченко О. Види розподілу праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Фальченко, Н. Побережна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / Львів. держ. ун-т фіз. культури ім. Івана Боберського. – Електрон. текст. дані. – Львів, 2020. – С. 120-122. – URL: http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/trends/article/view/939, вільний (дата звернення 02.02.2021 р.).

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced