Види розподілу праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
обслуговування споживачів, персонал, технологічний розподіл праці, кваліфікація
Бібліографічний опис
Фальченко О. Види розподілу праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Фальченко, Н. Побережна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / Львів. держ. ун-т фіз. культури ім. Івана Боберського. – Електрон. текст. дані. – Львів, 2020. – С. 120-122. – URL: http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/trends/article/view/939, вільний (дата звернення 02.02.2021 р.).