Цифровий датчик для вимірювання кольору

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Цифровий датчик для розпізнавання кольору містить три світлофільтри, три світлочутливі елементи та три нормувальні підсилювачі, світловий потік, що проходить через світлофільтри, попадає на світлочутливі елементи, які з'єднані з входами нормувальних підсилювачів. Як світлочутливі елементи використано фотодіоди. В цифровий датчик додатково введені поляризаційний фільтр, який установлений перед світлофільтрами, три аналого-цифрових перетворювачі (АЦП), входи котрих з'єднані з виходами нормувальних підсилювачів, а виходи - з входами регістра стану, що виходом послідовно з'єднаний з входом інтерфейсу, вихід інтерфейсу з'єднаний з ЕОМ.

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, аналого-цифровий перетворювач, розпізнавання кольору, світлофільтр, світлочутливі елементи, інтерфейс

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 107317 Україна, МПК G01J 3/46 (2006.01). Цифровий датчик для вимірювання кольору / Хорошайло Ю. Є., Семенов С. Г., Лимаренко В. В. ; власник ХНУРЕ (Україна). – № u 2015 13110 ; заявл. 30.12.2015 ; опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10. – 3 с.