Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/50786
Title: | Контроль параметрів вторинної магнітної рідини при реалізації трипараметрового контактного електромагнітного методу |
Other Titles: | Control of parameters of the secondary magnetic fluid in the implementation of the three-parameter contact electromagnetic method |
Authors: | Себко, Вадим Вадимович Бабенко, Володимир Миколайович Мананкова, В. Л. |
Keywords: | магнитне поле; охолоджуюча рідина; магнітна проникність; питомий електричний опір; двохчастотний струм; тепловий ТКЕП; magnetic permeability; magnetic field; engine oil; content of metal powder particles; sample; wear parts; temperature; universal conversion functions |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Науково-інформаційний центр "Знання" |
Citation: | Себко В. В. Контроль параметрів вторинної магнітної рідини при реалізації трипараметрового контактного електромагнітного методу / В. В. Себко, В. М. Бабенко, В. Л. Мананкова // Розвиток науки в ХХІ столітті : зб. ст. 40-ї міжнар. наук.-практ. конф., 13 жовтня 2018 р. : [в 2 ч.]. Ч. 1. – Харків : НІЦ Знання, 2018. – С. 55-60. |
Abstract: | Исследован контактный электромагнитный трёхпараметровый метод совместного измерительного контроля относительной магнитной проницаемости, удельного электрического сопротивления и температуры образца контролируемой магнитной жидкости, использующий поперечное магнитное поле. The contact electromagnetic three-parameter method of joint measuring control of the relative magnetic permeability, electrical resistivity and temperature of the sample of controlled magnetic fluid using a transverse magnetic field is investigated. |
URI: | http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/50786 |
Appears in Collections: | Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sebko_Kontrol_parametriv_2018.pdf | 385,65 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.