Методичні вказівки до практичних занять та індивідуальних завдань з курсу "Організація та управління у природоохоронній діяльності"

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Сучасне суспільство добре усвідомило надзвичайну важливість охорони навколишнього середовища, яка здійснюється на різних рівнях та із залученням численних механізмів. Регулювання впливу виробничо – господарської діяльності людей на довкілля неможливе без здійснення процесу управління природоохоронною, яке виділяється із загальної структури управління. Ціллю управління у галузі охорони довкілля є реалізація екологічного законодавства, забезпечення проведення ефективних комплексних заходів з природоохорони та раціонального використання природних ресурсів і ін. Організація системи управління направлена на формування екологічної політики, розробку стратегії природокористування, створення інституціональної інфраструктури для забезпечення управління природоохоронною діяльністю (ПОД). У даних методичних вказівках розглядаються найбільш важливі для здійснення ефективної природоохоронної діяльності на підприємстві питання екологічної політики та організаційної структури управління ПОД.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, екологічна політика, посадові інструкції, навколишнє середовище

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять та індивідуальних завдань з курсу "Організація та управління у природоохоронній діяльності" : для студентів спец. 101 Екологія усіх форм навчання / уклад.: Н. М. Самойленко, В. І. Аверченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 36 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced