Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51081
Title: Универсальные функции преобразования параметрического электромагнитного датчика (ПЭД), с пробой полуфабриката продукции при изготовлении фруктового сока
Other Titles: Universal functions for converting a parametric electromagnetic sensor (PES), with a breakdown of the semi-finished product in the production of fruit juice
Authors: Себко, Вадим Вадимович
Бабенко, Владимир Николаевич
Ойтугдиева, Людмила Викторовна
Иванченко, Д. Д.
Keywords: магнитные поля; кратные частоты; компоненты сигналов ПЭД; температура; готовая продукция; parametric electromagnetic sensor; magnetic field; multiple frequencies; components of PES signals; fruit juice; semi-finished product; temperature; universal conversion functions
Issue Date: 2018
Publisher: Научно-информационный центр "Знание"
Citation: Универсальные функции преобразования параметрического электромагнитного датчика (ПЭД), с пробой полуфабриката продукции при изготовлении фруктового сока / В. В. Себко [и др.] // Развитие науки в ХХІ веке : сб. ст. 21-й междунар. заоч. конф., 17 января 2018 г. : Ч. 1. – Харьков : НИЦ Знание, 2018. – С. 52-58.
Abstract: Рассмотрена возможность использования теории работы параметрического электромагнитного датчика (ПЭД), применительно к частному случаю контроля температуры полуфабриката яблочного сока. Приведены расчетные значения универсальных функций преобразования ПЭД.
The possibility of applying the theory of the parametric electromagnetic sensor (PES) operation to the special case of temperature control of semifinished apple juice is considered. The calculated values of the universal functions of the PES.
ORCID: orcid.org/0000-0002-3561-6281
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51081
Appears in Collections:Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sebko_Universalnye_funktsii_2018.pdf398,85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.