Литво. Металургія. 2019

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

АА Тандем

Анотація

У збірнику представлено матеріали, що стосуються актуальних проблем ливарного і металургійного виробництва: отримання, обробки та структуроутворення сплавів; прогресивні технології та обладнання в ливарному виробництві; перспективні формувальні матеріали і суміші, технологічні процеси виготовлення форм і стрижнів; моделювання, комп'ютерні та інформаційні технології в ливарному виробництві; спеціальні способи литва та литва композиційних матеріалів; методи контролю ливарних і металургійних процесів, економіка та екологія ливарного виробництва. Матеріали призначені для інженерно-технічних працівників металургійних і машинобудівних підприємств і науково-дослідницьких інститутів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.

Опис

Ключові слова

конференції НТУ "ХПІ", праці вчених НТУ "ХПІ", ливарне виробництво, металургійне виробництво, методи контролю виробництва, способи литва, сплави, обладнання

Бібліографічний опис

Литво. Металургія. 2019 : матеріали 15-ї, 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 21-23 травня 2019 р. / Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.] ; заг. ред. О. І. Пономаренко. – Запоріжжя : АА Тандем, 2019. – 380 с.