Пристрій для діяння на привибійну зону свердловини

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут промислової власності"

Анотація

Пристрій для діяння на привибійну зону свердловини, який містить корпус з виконаними в ньому радіальними вікнами, перегородкою і каналами, які сполучають його порожнини, ущільнювальний елемент, спарений поршень, патрубок, штовхач, тягу, стакан, який відрізняється тим, що на корпусі встановлено бункер дренажної рідини з розподільним механізмом та з анкерним вузлом, всередині якого встановлена втулка з вертикальними каналами і зовнішньою проточкою, в штовхачі, встановленому на ущільнювальному елементі, виконано бокові отвори, в перегородці і в тязі встановлено зворотні клапани та виконано канали, причому стакан встановлений з можливістю осьового переміщення на нижній частині корпусу, а у верхній частині корпусу встановлена з зазором гільза.

Опис

Ключові слова

патент, винахід, нафтогазовидобувна промисловість, внутрішній тиск, осьові отвори, ущільнюючий елемент, штовхач, колектор

Бібліографічний опис

Пат. на винахід 46045 Україна, МПК С2 Е21В 43/25. Пристрій для діяння на привибійну зону свердловини / Шпахтер І. С., Фик І. М., Бабій С. А., Олійник О. О. ; власник ДК "Укргазвидобування" УкрНДІ природних газів (Україна). – № 98031144 ; заявл. 04.03.1998 ; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 5. – 6 с. : іл.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced