Проєктування систем електропостачання промислових підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ТОВ "ПромАрт"

Анотація

У навчально-методичному посібнику систематизовано матеріал з проєктування систем електропостачання промислових підприємств, який включає розрахунок електричних навантажень, вибір силових трансформаторів, вибір схем зовнішнього та внутрішнього електропостачання, компенсацію реактивної потужності, розрахунок струмів короткого замикання. Для глибшого розуміння матеріалу у названих розділах наведені приклади розрахунків та надано список літератури. Навчально-методичний посібник призначений для студентів дистанційної форми навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка за освітньою програмою 03 "Електропривод, мехатроніка та робототехніка".

Опис

Ключові слова

навчально-методичний посібник, зовнішнє електропостачання, цехові підстанції, коротке замикання, синхронні двигуни, трансформатори

Бібліографічний опис

Коліушко Д. Г. Проєктування систем електропостачання промислових підприємств : навч.-метод. посібник до виконання курсового проєкту за курсом "Електропостачання промислових підприємств та енергозбереження" : для студентів дистанц. форми навчання за спец.141– Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка за освітньою програмою 03 "Електропривід, мехатроніка та робототехніка" / Д. Г. Коліушко, Л. В. Асмолова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : ПромАрт, 2021. – 96 с.