Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52141
Title: Удосконалення технології етанолізу жирів
Authors: Гаврюшенко, К. О.
Гладкий, Федір Федорович
Литвиненко, О. А.
Keywords: етилові ефіри стеаринової кислоти; ліпопротеїни низької щільності; какао масло; каталітичний алкоголіз жирів; реакція; етиловий ефір
Issue Date: 2018
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Гаврюшенко К. О. Удосконалення технології етанолізу жирів / К. О. Гаврюшенко, Ф. Ф. Гладких, О. А. Литвиненко // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 20-21.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52141
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Havriushenko_Udoskonalennia_2018.pdf528,08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.