Удосконалення технології етанолізу жирів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

етилові ефіри стеаринової кислоти, ліпопротеїни низької щільності, какао масло, каталітичний алкоголіз жирів, реакція, етиловий ефір

Бібліографічний опис

Гаврюшенко К. О. Удосконалення технології етанолізу жирів / К. О. Гаврюшенко, Ф. Ф. Гладких, О. А. Литвиненко // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 20-21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced