Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52568
Title: Біотехнологія одержання кефіру: дослідження структурно-механічних характеристик
Authors: Булах, Д. С.
Близнюк, Ольга Миколаївна
Масалітіна, Наталія Юріївна
Чернявська, Світлана Миколаївна
Keywords: кисломолочні напої; молочні продукти; лікувально-профілактичні властивості; реологічні характеристики
Issue Date: 2021
Citation: Біотехнологія одержання кефіру: дослідження структурно-механічних характеристик [Електронний ресурс] / Д. С. Булах [та ін.] // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали 1-ї міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 25 березня 2021 р. = Problems and achievements of modern biotechnology : materials of the 1th Intern. sci. and practical Internet conf., March 25, 2021.– Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – С. 115-116. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52568.
ORCID: orcid.org/0000-0001-7347-2584
orcid.org/0000-0002-9438-6965
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52568
Appears in Collections:Кафедра української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bulakh_Biotekhnolohiia_2021.pdf274,48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.