Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Основи інформатики та обчислювальної техніки"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ФОП Бровін О. В.

Анотація

В методичному посібнику містяться вказівки до вивчення лабораторних робіт з курсу "Основи інформатики та обчислювальної техніки". При описі кожної лабораторної роботи вказується тема, мета, питання для самопідготовки, завдання лабораторної роботи, зміст звіту, зразок виконання роботи, література. Характер викладу матеріалу визначається тим, що студенти ще не мають достатнього лексичного запасу і володіють обмеженим набором конструкцій наукового стилю мовлення. В міру викладу тем курсу інформаційний матеріал поступово ускладнюється і наближається до стандартних стилям мови. Представлений в методичних вказівках україно-англійсько-турецький словник спрощують і полегшують роботу над новою лексикою.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, програмне забезпечення, інформаційні технології, операційні системи, створення презентацій, форматування текстів

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Основи інформатики та обчислювальної техніки" : для іноземних студентів / уклад.: Н. В. Рязанова-Хитровська, А. І. Доброжан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Бровін О. В., 2021. – 56 с.