Методичні вказівки до виконання лабораторних і практичних робіт з курсів "Технології та обладнання для виробництва гнутих профілів" та "Виробництво гнутих профілів"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні вказівки призначені для студентів освітньої програми "Прикладна механіка" і допоможуть їм оволодіти знаннями і навичками з курсів "Технології та обладнання для виробництва гнутих профілів" та "Виробництво гнутих профілів". У роботі надані методики розрахунку ширини заготовки для виготовлення профілю та розрахунок калібрування валків. Дані методики студенти будуть використовувати при виконанні лабораторних і практичних робіт з курсів "Технології та обладнання для виробництва гнутих профілів" та "Виробництво гнутих профілів". Метою методичних вказівок є надання студентам інформації щодо методики розрахунку ширини заготовки для виготовлення профілю та розрахунок калібрування валків.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, калібрування валків, механічні властивості металів, коефіцієнт зміщення

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання лабораторних і практичних робіт з курсів "Технології та обладнання для виробництва гнутих профілів" та "Виробництво гнутих профілів" [Електронний ресурс] : для студентів освіт. програми "Прикладна механіка" ден. і заоч. форми навчання / уклад.: С. О. Губський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – 40 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53198.