Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМардус, Наталія Юріївнаuk
dc.date.accessioned2021-07-01T10:09:08Z-
dc.date.available2021-07-01T10:09:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Організація і методика аудиту" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 71 "Облік і оподаткування" / уклад. Н. Ю. Мардус ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 20 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53338.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53338-
dc.description.abstractПрограма вивчення нормативної навчальної дисципліни "Організація і методика аудиту" складена відповідно до освітньо–професійної програми підготовки студентів рівень другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування". Мета дисципліни: формування у студентів базових теоретичних знань та практичних навичок організації і методики проведення аудиту, організації роботи аудиторської фірми і праці аудиторів. Завдання дисципліни: – вивчення теоретичних основ функціонування аудиту як незалежного фінансового контролю в Україні; – нормативно–правових актів, що регулюють аудиторську та банківську діяльність, набуття практичних навичок з організації; – планування та виконання аудиторських процедур.uk
dc.language.isouk-
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectвласний капіталuk
dc.subjectкоефіцієнт маневреностіuk
dc.subjectгрошові коштиuk
dc.subjectфінансові інвестиціїuk
dc.subjectкоефіцієнт абсолютної ліквідностіuk
dc.subjectаналіз платоспроможностіuk
dc.titleМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Організація і методика аудиту"uk
dc.typeLearning Objecten
dc.identifier.orcidorcid.org/0000-0001-8551-1544-
Appears in Collections:Кафедра "Бізнес-аналітики, обліку і готельно-ресторанної справи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prohramy_2020_Orhanizatsiia_i_metodyka.pdf1,26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.