Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53350
Назва: Шляхи оптимізації витрат підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Давидюк, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: послуги; реклама; зниження доходу; ризики
Дата публікації: 2020
Видавництво: ФОП Томенко Ю. І.
Бібліографічний опис: Давидюк Т. В. Шляхи оптимізації витрат підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. В. Давидюк // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : тр. 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 127-128.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53350
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Бізнес-аналітики, обліку і готельно-ресторанної справи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Davydiuk_Shliakhy_optymizatsii_2020.pdf232,55 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.