Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидюк, Тетяна Вікторівнаuk
dc.date.accessioned2021-07-01T11:59:04Z-
dc.date.available2021-07-01T11:59:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДавидюк Т. В. Шляхи оптимізації витрат підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. В. Давидюк // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : тр. 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 127-128.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53350-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Томенко Ю. І.uk
dc.subjectпослугиuk
dc.subjectрекламаuk
dc.subjectзниження доходуuk
dc.subjectризикиuk
dc.titleШляхи оптимізації витрат підприємств готельно-ресторанного бізнесуuk
dc.typeThesisen
Appears in Collections:Кафедра "Бізнес-аналітики, обліку і готельно-ресторанної справи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Davydiuk_Shliakhy_optymizatsii_2020.pdf232,55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.