Методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Організація і методика аудиту"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Організація і методика аудиту" сприяють освоєнню студентами денної і заочної форми навчання складної та змістовної інформації курсу "Організація і методика аудиту", основи теорії організації та методики проведення аудиторських перевірок, систему організації її на підприємствах України, організації та методології проведення контролю в Україні з використанням національних і міжнародних стандартів (норм) аудиту і відіграє особливо важливу роль у формуванні комплексу знань та вмінь спеціалістів бухгалтерського обліку та аудиту. Зміст завдань, що надано у методичних вказівках, побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань щодо досліджуваної дисципліни. Особлива увага приділена організації та контролю при прийнятті рішень щодо формування стану внутрішнього контролю та організації бухгалтерського обліку та бізнесу в цілому.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, бухгалтерський облік, фінанси, аудиторські послуги, дебіторська заборгованість, інвентаризація розрахунків

Бібліографічний опис

Методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Організація і методика аудиту" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня вищ. освіти спец. 071 "Облік і оподаткування" / уклад. Н. Ю. Мардус ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 35 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53353.