Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія Василівнаuk
dc.contributor.authorСиром'ятникова, Оксана Валеріївнаuk
dc.date.accessioned2021-07-02T09:51:05Z-
dc.date.available2021-07-02T09:51:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОснови бізнес-аналізу [Електронний ресурс] : текст лекцій для студентів спец. 071 "Облік і оподаткування" [першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання] / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, О. В. Сиром'ятникова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ун-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 88 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53370.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53370-
dc.description.abstractКонкурентні переваги компаній в цей час значною мірою визначаються їх можливостями підлаштовуватися під зміни ринку: впроваджувати інноваційні технології, нові продукти, адаптувати методи управління. Зміни бізнесу не тільки мають бути націлені на виробництво високоякісних продуктів, а й перебувати під пильною увагою осіб, зацікавлених у практичних результатах таких змін, тобто стейкхолдерів.Метою вивчення дисципліни є формування знань з концептуальних основ бізнес-аналізу економічних явищ, які відбуваються в результаті здійснення як окремих бізнес-процесів, так і всієї діяльності бізнес-одиниць і комерційних компаній в цілому: причинно-наслідкових зв’язків цих явищ і процесів, а також їх відповідність вимогам зацікавлених осіб, що спрямовано на підвищення ефективності діяльності підприємства, його конкурентоспроможності та забезпечення стійкого розвитку.uk
dc.language.isouk-
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectбізнес-модельuk
dc.subjectбізнес-процесuk
dc.subjectбізнес-портфельuk
dc.subjectбенчмаркінгuk
dc.subjectреінжинірингuk
dc.titleОснови бізнес-аналізуuk
dc.typeLearning Objecten
dc.identifier.orcidorcid.org/0000-0003-2927-7989-
Appears in Collections:Кафедра "Бізнес-аналітики, обліку і готельно-ресторанної справи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prohramy_2020_Osnovy_biznes.pdf968,21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.