Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53376
Title: Аналіз ризиків ліквідності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Єршова, Наталя Юріївна
Keywords: майно; капітал; прибуткова діяльність; рентабельність
Issue Date: 2020
Publisher: ФОП Томенко Ю. І.
Citation: Єршова Н. Ю. Аналіз ризиків ліквідності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу / Н. Ю. Єршова // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : тр. 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 132-135.
ORCID: orcid.org/0000-0003-3544-3816
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53376
Appears in Collections:Кафедра "Бізнес-аналітики, обліку і готельно-ресторанної справи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yershova_Analiz_ryzykiv_2020.pdf268,37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.