Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Назва: Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти
Автори: Андрусенко, О. О.
Дроздова, Тетяна Василівна
Ключові слова: какао; продукти харчування; нормативно-технічні документи; какао-продукти; стандарт; маркування; пакування; методи контролювання
Дата публікації: 2019
Видавництво: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Бібліографічний опис: Андрусенко О. О. Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти / О. О. Андрусенко, Т. В. Дроздова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Інформаційно-вимірювальні технології і системи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MicroCAD_2019_Andrusenko_Tekhnichne_rehuliuvannia.pdf164,86 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.