Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53675
Title: Створення бази даних харчових добавок у технології сирів
Authors: Альтемірова, Л. Р.
Бєлінська, Анна Павлівна
Keywords: натуральні продукти; ферментативно-мікробіологічний процес; молоко; барвники; сирна промисловість
Issue Date: 2018
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Альтемірова Л. Р. Створення бази даних харчових добавок у технології сирів / Л. Р. Альтемірова, А. П. Бєлінська // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 5.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53675
Appears in Collections:Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Altemirova_Stvorennia_bazy_2018.pdf527,63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.