Розробка блоку налаштування фракційності помолу кави

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

натуральна кава, ступінь помелу, користувач, кавомолка, система управління, температура

Бібліографічний опис

Опришкін О. С. Розробка блоку налаштування фракційності помолу кави / О. С. Опришкін, С. І. Кондрашов, М. І. Опришкіна // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 25-26.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced