Розробка блоку налаштування фракційності помолу кави

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

натуральна кава, ступінь помелу, користувач, кавомолка, система управління, температура

Бібліографічний опис

Опришкін О. С. Розробка блоку налаштування фракційності помолу кави / О. С. Опришкін, С. І. Кондрашов, М. І. Опришкіна // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 25-26.