Методичні вказівки до практичних робіт з курсу "Основи наукових досліджень у виробництві харчових добавок і косметичних засобів"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт з дисципліни курсу "Основи наукових досліджень у виробництві харчових добавок і косметичних засобів". Практичні роботи включають в себе завдання з формулювання наукової проблеми, обґрунтування теми наукових досліджень, аналіз наукових публікацій, перевірки на плагіат результатів наукових досліджень у сфері виробництва та використання харчових добавок та компонентів косметичних засобів, харчових та косметичних технологій; придбання навичок обробки результатів однофакторних і багатофакторних експериментів, побудови графіків і діаграм, отримання рівняння, що описує процес, оцінка його адекватності у програмному забезпеченні Microsoft Excel і Statistica; придбання навичок розрахунку складу харчових добавок, харчових продуктів або косметичних засобів за допомогою електронних таблиць, а також придбання навичок наукового консультування, організації наукових досліджень "з нуля" через вирішення нестандартних практичних задач. Практикум дозволить сформувати у студентів навички роботи з науково-технічної літературою за спеціальністю, вивчення основ методик, постановки, планування і проведення наукових експериментів, обробки та узагальнення наукових даних і оформлення результатів роботи у формі кваліфікаційних робіт.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, аналіз наукових публікацій, апроксимаційна залежність, побудова діаграм, наукове консультування

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних робіт з курсу "Основи наукових досліджень у виробництві харчових добавок і косметичних засобів" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 161 "Хімічні технології та інженерія" / уклад.: А. П. Бєлінська, В. С. Марченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – 21 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53949.