Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54160
Title: Особливості обліку основних засобів на підприємствах готельного бізнесу
Authors: Гаврись, Микола Олександрович
Keywords: бухгалтерський облік; туризм; готелі; ресторани
Issue Date: 2020
Publisher: ФОП Томенко Ю. І.
Citation: Гаврись М. О. Особливості обліку основних засобів на підприємствах готельного бізнесу / М. О. Гаврись // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : тр. 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 122-126.
ORCID: orcid.org/0000-0001-8734-9464
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54160
Appears in Collections:Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Havrys_Osoblyvosti_obliku_2020.pdf204,01 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.