Комп'ютерне моделювання елементів конструкцій та визначення їх міцності при статичних навантаженнях

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ТОВ "Естет Принт"

Анотація

У посібнику викладено основи геометричного моделювання різних елементів реальних конструкцій за допомогою багатоцільового пакета проєктування та аналізу. Дано практичне формулювання методу скінченних елементів, який використовується в цьому пакеті автоматизованого інженерного аналізу для розв’язання задач статичної міцності конструкцій, а саме для дослідження напружено-деформованого стану при різних навантаженнях, що не залежать від часу. Наведено різнопланові і різноскладні практичні приклади чисельного аналізу поведінки елементів конструкцій та оцінки їх міцності при статичних навантаженнях. Призначено для студентів спеціальностей 113 "Прикладна математика" та 122 "Комп’ютерні науки".

Опис

Ключові слова

навчальний посібник, типи скінченних елементів, булеві операції, теорія деформацій, диференційні рівняння, прикладна математика

Бібліографічний опис

Мартиненко Г. Ю. Комп'ютерне моделювання елементів конструкцій та визначення їх міцності при статичних навантаженнях : навч. посібник / Г. Ю. Мартиненко, Л. В. Розова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Естет Принт, 2021. – 242 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced