Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54395
Title: Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактів
Authors: Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Півень, Олена Миколаївна
Смоленцев, А. В.
Keywords: освіжаючі напої; бродіння; дегустаційна оцінка; смакові компоненти
Issue Date: 2018
Publisher: ТОВ "Планета – Принт"
Citation: Арутюнян Т. В. Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактів / Т. В. Арутюнян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 184.
ORCID: orcid.org/ 0000-0002-6987-1504
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54395
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2018_Arutiunian_Rozrobka.pdf393,35 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.