Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969
Title: Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст
Authors: Бочкарев, Сергій Володимирович
Keywords: харчування спортсменів; хімічна промисловість; кондитерські вироби; амінокислоти
Issue Date: 2018
Publisher: ТОВ "Планета – Принт"
Citation: Бочкарев С. В. Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст / С. В. Бочкарев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 195.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2018_Bochkarev_Shokoladni_pasty.pdf393,26 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.